Find jazzpianist i nærheden af Holbæk her

4.9

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
4.8

Adam Møller

Her får du mulighed for at få stemningsfyldt og nærværende musik til dit arrangement.

Mit navn er Adam, og jeg er konservatorieuddannet pianist....

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Uanset om du er på udkig efter et traditionelt jazzband med fødderne solidt plantet i den klassiske Ragtime Jazz, et mere nytænkende jazzorkester der spiller Acid Jazz med dele af både soul, funk og disco eller elsker fusionsjazz, finder du musikerne til din fest her. De jazzmusikere, vi kan tilbyde dig, spiller alt lige fra Dixieland, Bossa Nova og Blues til Swing, Smooth Jazz og Ragtime.

Uanset om den atmosfære, som skal skabes, skal være festlig, eftertænksom, glad eller højtidelig, så er det tit pianisten, som får de rette følelser frem. Det kan blive netop det ekstra, som gør dit næste arrangement til det, som dine gæster erindrer i mange år. Uanset hvilken pianospiller du helst vil have, er du sikret et højt fagligt niveau, og en stor del af vores klaverspillere har både erfaring med klassisk musik på flygel, stemningsskabende musik på et piano og med festligt akkompagnement på klaveret.

Eventzonen.dk er blandt Danmarks største og mest interessante portaler med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som privatpersoner, børn som voksne.

Idéen bag denne bookingportal er at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så folk, som søger efter perfekt musik & underholdning, kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden, at det medfører yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet men i stedet bookingportalen, der samler mulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra stand-up komikere til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Vi har i tillæg et meget stort udvalg af bands indenfor rigtig mange interessante genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end blot en portal, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration og gode ideer til den næste fest eller event. Der er derudover et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for i god tid at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Med video på din personlige profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du selv er kunstner eller du er på jagt efter en jazzpianist i nærheden af Holbæk, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til artister.