Find jazzpianist tæt på Jystrup Midtsj her

Daniel Lindegaard

Jeg er en musiker, som vil levere en behagelig og præstigefyldt musik til din fødselsdag, bryllup osv.
Jeg har spillet musik i mange år, allerede...

Hjemby
Køge
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Hyggepianist, Christian Wandel

Vil du have en stilfuld hyggepianist med situationssans, som kan skabe en behagelig atmosfære til dit arrangement, er Christian et godt bud. Med ov...

Hjemby
Vallensbæk
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
4.7

Adam Møller Bjerrum

Her får du mulighed for at få stemningsfyldt og nærværende musik til dit arrangement.

Mit navn er Adam, og jeg er konservatorieuddannet pianist....

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Palle Juul Hansen

Eksklusiv pianounderholdning til enhver lejlighed.
Bredt repertoire - mange genrer.
Alsidig og fleksibel.
Imødekommende og præsentabel.
Profess...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Hvis du søger efter det klassiske jazzband, som er baseret i den traditionelle Ragtime Jazz, et jazzorkester der tænker nyt og spiller Acid Jazz, der inkluderer elementer af både funk, soul og disco eller elsker Fusionsjazzen, så kan du finde musikerne til din fest her. Hos Evenzonen finder du netop jazzmusikere, der kan spille alt lige fra Swing, Dixieland og Ragtime til Smooth Jazz, Blues og Bossa Nova.

En pianist er ofte det, som kan blive prikken over i’et i forbindelse med dit forestående arrangement. For en pianist evner altid at bringe de helt rigtige følelser frem – uanset om de skal være glade, eftertænksomme, højtidelige eller festlige. Du er sikret et højt fagligt niveau uagtet, hvad for en pianospiller du bestemmer dig for, og de klaverspillere, du kan se her hos Eventzonen, har meget erfaring i at levere musik på såvel klaver, flygel som piano.

En af landets meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen med kort sagt alle typer underholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, voksne som børn.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere således, at personer, på jagt efter god underholdning & musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det resulterer i yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau men portalen, der samler valgmulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Vores store sortiment strækker sig fra cirkusklovne og -artister til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et bredt udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste bookingsystem til underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være en portal imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget en blog, hvor man kan finde gode ideer til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af folk, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er der også gode muligheder for på forhånd at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige profilside. Med video på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du leder efter en jazzpianist nær Jystrup Midtsj eller du selv er kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.