Find jazzpianist nær Kalvehave her

Daniel Lindegaard

Jeg er en musiker, som vil levere en behagelig og præstigefyldt musik til din fødselsdag, bryllup osv.
Jeg har spillet musik i mange år, allerede...

Hjemby
Køge
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
4.9

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
4.7

Adam Møller Bjerrum

Her får du mulighed for at få stemningsfyldt og nærværende musik til dit arrangement.

Mit navn er Adam, og jeg er konservatorieuddannet pianist....

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Uanset hvad du bedst kan lide indenfor jazzen; om det er nytænkende Acid Jazz der vælger at medtage det bedste fra soul, funk og disco, om det er Fusionsjazzen eller om det er det bundsolide klassiske jazzband, som baserer sin musik på den velkendte Ragtime Jazz, så finder du de bedste musikere til din fest lige her. Hos Evenzonen finder du netop jazzmusikere, der kan spille alt fra Swing, Ragtime og Dixieland til Blues, Smooth Jazz og Bossa Nova.

Den kompetente pianist vækker følelser og skaber atmosfære og stemning til arrangementer, ligegyldigt om det er festlighed, glæde, højtidelighed eller eftertænksomhed, du ønsker, og dermed kan pianisten være højdepunktet ved det arrangement, du skal afholde. Ligegyldigt hvilken pianospiller du præfererer, er du sikret et højt fagligt niveau, og mange af vores klaverspillere har både erfaring med stemningsskabende musik på et piano, klassisk musik på flygel og med festligt akkompagnement på klaveret.

Eventzonen er en bookingportal, som er en af Danmarks største og mest interessante, hvor du kan finde alle genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for firmaer såvel som privatpersoner, børn som voksne.

Formålet med portalen er at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle væsentlige kategorier så personer, som søger efter den perfekte musik & underholdning, kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden, at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er bookingportalen, som samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende entertainere.

Det brede sortiment strækker sig fra mavedansere til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen har tillige et bredt udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være en portal mellem kunde og entertainer, men har også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Desuden er der et community på Facebook, som hele tiden vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt inden en fest at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er kunstner eller søger en jazzpianist nær Kalvehave, så vælg Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere.