Find jazzpianist nær Korsør her

4.7

Adam Møller Bjerrum

Her får du mulighed for at få stemningsfyldt og nærværende musik til dit arrangement.

Mit navn er Adam, og jeg er konservatorieuddannet pianist....

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Daniel Lindegaard

Jeg er en musiker, som vil levere en behagelig og præstigefyldt musik til din fødselsdag, bryllup osv.
Jeg har spillet musik i mange år, allerede...

Hjemby
Køge
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Hvis du søger efter det klassiske jazzband, som er baseret i den traditionelle Ragtime Jazz, et jazzorkester der tænker nyt og spiller Acid Jazz, der indeholder elementer af både soul, disco og funk eller elsker Fusionsjazzen, så kan du finde musikerne til din fest her. Vores jazzbands spænder bredt, og du finder således både forskellige grene som fx Dixieland, Swing og Bossa Nova på de enkelte kunstneres repertoirer.

En dygtig pianist kan få de helt rette følelser frem, uanset om stemningen skal være festlig, glad, højtidelig eller eftertænksom – og kan derfor være prikken over i’et til lige netop den fest eller det arrangement, du er ved at forberede. Du kan være sikker på et højt fagligt niveau uanset, hvad for en pianospiller du bestemmer dig for, og de klaverspillere, du kan se her hos Eventzonen.dk, har meget erfaring i at levere musik på såvel flygel, piano som klaver.

Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som privatpersoner, voksne som børn.

Bookingportalens idégrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere , så danskere på jagt efter den ideelle musik og underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden, at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Eventzonen er ikke et bookingbureau men i stedet en portal, der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra børnetrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har tillige et bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen er mere end bare et samlingspunkt, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og ideer til alt indenfor fester og events. Eventzonen har desuden et voksende community af folk, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er væk, så er det muligt på forhånd at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Har du en video på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter en jazzpianist tæt på Korsør, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk.