Book jazzpianist tæt på Løgstør her

4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
5.0

Anton Vind

Pianist - nærværende baggrundsmusik.
Mit navn er Anton Vind, jeg bor i Ry og elsker at underholde med mit klaverspil. Jeg spiller alt fra dansk po...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
Uanset om du er på udkig efter et traditionelt jazzband med fødderne solidt plantet i den klassiske Ragtime Jazz, et mere nytænkende jazzorkester der spiller Acid Jazz med dele af både soul, fusionsjazz og disco eller elsker funk, finder du musikerne til din fest her. Alle jazzbands har nemlig talenter indenfor stort set hele jazz-genren. Lige fra Bossa Nova, Dixieland, Swing og Smooth Jazz til den mere afdæmpede Blues.

En pianist er tit det, som kan gå hen og blive prikken over i’et i forbindelse med din kommende fest. For en pianist evner altid at bringe de helt rette følelser frem – uanset om de skal være glade, eftertænksomme, højtidelige eller festlige. Uanset om du mangler stemningsskabende musik på pianoet, klassisk musik på flyglet eller festligt akkompagnement på klaveret, så finder du pianister, som behersker alle disciplinerne. Så når du booker en pianist hos Eventzonen, er du sikker på et højt fagligt niveau.

Søger du en af landets mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som private, voksne som børn.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været idégrundlaget med portalen fra begyndelsen, og det således, at danskere, som er på jagt efter god musik og underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden, at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra cirkusklovne og -artister til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger en jazzpianist nær Løgstør, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.