Find jazzpianist tæt på Nørre Alslev her

5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
4.9

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
4.7

Adam Møller

Her får du mulighed for at få stemningsfyldt og nærværende musik til dit arrangement.

Mit navn er Adam, og jeg er konservatorieuddannet pianist....

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Uanset hvad du holder mest af indenfor jazzen; om det er nytænkende Acid Jazz der vælger at inkludere det bedste fra disco, soul og funk, om det er Fusionsjazzen eller om det er det bundsolide klassiske jazzband, som baserer sin musik på den velkendte Ragtime Jazz, så finder du de bedste musikere til din fest lige her. Hos Evenzonen finder du netop jazzmusikere, der kan spille alt fra Dixieland, Swing og Ragtime til Blues, Smooth Jazz og Bossa Nova.

Den dygtige pianist vækker følelser og skaber atmosfære og stemning til arrangementer, ligegyldigt om det er festlighed, glæde, eftertænksomhed eller højtidelighed, du søger, og dermed kan pianisten være et højdepunkt til netop det arrangement, du skal afholde. Ligegyldigt hvilken pianospiller du helst vil have, er du sikret et højt fagligt niveau, og mange af vores klaverspillere har både erfaring med stemningsskabende musik på et piano, klassisk musik på flygel og festligt akkompagnement på klaveret.

Eventzonen hører til blandt landets største og mest interessante portaler med kort sagt alle typer underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som firmaer, voksne som børn.

Portalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere indenfor alle væsentlige kategorier så folk, som søger efter den ideelle underholdning og musik, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor valgmulighederne samles. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende entertainere.

Det store udvalg dækker fra børneunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag portalen, og han har stor kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være en portal imellem kunder og kunstnere, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan finde gode ideer til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Der er i tillæg et stigende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Hvis du vælger at få video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter en jazzpianist nær Nørre Alslev eller du selv er artist, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk.