Book jazzpianist i nærheden af Nykøbing Sj her

5.0

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
4.8

Adam Møller

Her får du mulighed for at få stemningsfyldt og nærværende musik til dit arrangement.

Mit navn er Adam, og jeg er konservatorieuddannet pianist....

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Palle Juul Hansen

Eksklusiv pianounderholdning til enhver lejlighed.
Bredt repertoire - mange genrer.
Alsidig og fleksibel.
Imødekommende og præsentabel.
Profess...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Uanset om du søger efter et traditionelt jazzband med fødderne solidt plantet i den klassiske Ragtime Jazz, et mere nytænkende jazzorkester der spiller Acid Jazz med elementer af både fusionsjazz, funk og disco eller elsker soul, finder du musikerne til din fest her. Vores jazzbands spiller nemlig alt fra Swing, Ragtime og Dixieland til Bossa Nova, Blues og Smooth Jazz.

Uanset om den atmosfære, der skal skabes, skal være eftertænksom, festlig, højtidelig eller glad, så er det ofte pianisten, der får de rigtige følelser frem. Det kan blive netop det ekstra, som gør din forestående fest til det, som dine gæster erindrer i mange år. Du er sikret et højt fagligt niveau ligegyldigt, hvilken klaverspiller du vælger, og de pianospillere, som du kan se her hos Eventzonen.dk, har meget rutine i at levere musik på både flygel, klaver og piano.

Eventzonen.dk er en bookingportal, som hører til blandt landets største og mest spændende med alt, hvad der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som private, voksne som børn.

Idéen bag bookingportalen er at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere , så danskere, der leder efter den helstøbte underholdning og musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau men i stedet en portal, der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker vores underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra klovne til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen.dk har tillige et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor mange genrer, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end blot en portal, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med video på din personlige profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du er artist eller leder efter en jazzpianist i nærheden af Nykøbing Sj, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.