Find jazzpianist nær Randers her

5.0

Anton Vind

Pianist - nærværende baggrundsmusik.
Mit navn er Anton Vind, jeg bor i Ry og elsker at underholde med mit klaverspil. Jeg spiller alt fra dansk po...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Adam Møller Bjerrum

Her får du mulighed for at få stemningsfyldt og nærværende musik til dit arrangement.

Mit navn er Adam, og jeg er konservatorieuddannet pianist....

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil

Daniel Lindegaard

Jeg er en musiker, som vil levere en behagelig og præstigefyldt musik til din fødselsdag, bryllup osv.
Jeg har spillet musik i mange år, allerede...

Hjemby
Køge
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
Velspillet jazz får det til at sitre i kroppen både psykisk og fysisk – benene kan næsten ikke sidde stille, og humøret får et løft; uanset om der er tale om klassisk Ragtime Jazz eller det mere moderne Acid Jazz, der inkluderer de bedste bestanddele fra soul-, disco- og funkgenren. Vores jazzbands spænder vidt, og du finder derfor både forskellige grene som fx Bossa Nova, Swing og Dixieland på de enkelte kunstneres repertoirer.

Skal du afholde et arrangement, hvor stemningen skal være festlig, glad, eftertænksom eller højtidelig, så kan du – ved at vælge den rette pianist – få vækket de helt rigtige følelser hos dig selv og dine gæster. Ligegyldigt om du efterspørger klassisk musik på flyglet, stemningsskabende musik på pianoet eller festligt akkompagnement på klaveret, så har vi pianister, der mestrer alle færdighederne. Så når du booker en pianist hos Eventzonen.dk, er du sikret et højt fagligt niveau.

Leder du efter en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, hvor du finder alle relevante genrer indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som privatpersoner, voksne som børn.

Idégrundlaget for denne bookingportal er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig kategori så danskere, som er på jagt efter den perfekte musik & underholdning, kan lede efter det de søger ét sted og uden, at det fører til ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet en portal hvor alle mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra børnemusik til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor alle interessante genrer, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end portalen, hvor kunstnere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er i tillæg et voksende antal brugere på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at entertaineren bookes direkte, når der bookes via Eventzonen, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få video på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er artist eller du er på jagt efter en jazzpianist i nærheden af Randers, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.