Find jazzpianist i nærheden af Ribe her

5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Adam Møller

Her får du mulighed for at få stemningsfyldt og nærværende musik til dit arrangement.

Mit navn er Adam, og jeg er konservatorieuddannet pianist....

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Anton Vind

Pianist - nærværende baggrundsmusik.
Mit navn er Anton Vind, jeg bor i Ry og elsker at underholde med mit klaverspil. Jeg spiller alt fra dansk po...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jesper Larsen

Jeg er en erfaren pianist med forståelse for mange forskellige stilarter. Jeg kan underholde til receptioner med dejligt klaverspil - under spisnin...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.200 - 7.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

AKKOMPAGNATØR AF SANGE.

HUSPIANIST PÅ ROLD ST...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
Velspillet jazz får det til at sitre i kroppen både psykisk og fysisk – benene kan næsten ikke sidde stille, og humøret får et løft; uanset om der er tale om klassisk Ragtime Jazz eller det mere moderne Acid Jazz, der inddrager de bedste elementer fra soul-, funk- og discogenren. Vores jazzmusikere spænder vidt, og du finder således både forskellige grene som fx Dixieland, Bossa Nova og Swing på de enkelte kunstneres repertoirer.

Den gode pianist vækker følelser og skaber atmosfære og stemning til arrangementer, hvad enten det er festlighed, glæde, eftertænksomhed eller højtidelighed, du søger, og dermed kan pianisten være et højdepunkt til netop det arrangement, du skal afholde. Søger du musikere med erfaring og højt fagligt niveau på såvel klaver, flygel som piano, så tag et kig her på siden, hvor du finder et omfattende udvalg af pianospillere.

Eventzonen hører til blandt Danmarks mest interessante og største bookingportaler med kort sagt alle typer underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som firmaer, unge som gamle.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så personer, der er på jagt efter ideel musik & underholdning, kun skal lede ét sted; og det uden at de behøver betale yderligere booking- eller andre administrationsomkostninger. Vi er den bookingportal, der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra ballonklovne til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Vi har derudover et bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem entertainer og kunde, men har også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog med gode ideer til alt indenfor fester og events. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker via Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du selv er kunstner eller du er på jagt efter en jazzpianist i nærheden af Ribe, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.