Book jazzpianist tæt på Ringe her

4.8

Adam Møller

Her får du mulighed for at få stemningsfyldt og nærværende musik til dit arrangement.

Mit navn er Adam, og jeg er konservatorieuddannet pianist....

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jesper Larsen

Jeg er en erfaren pianist med forståelse for mange forskellige stilarter. Jeg kan underholde til receptioner med dejligt klaverspil - under spisnin...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.200 - 7.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Anton Vind

Pianist - nærværende baggrundsmusik.
Mit navn er Anton Vind, jeg bor i Ry og elsker at underholde med mit klaverspil. Jeg spiller alt fra dansk po...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

SANGAKKOMPAGNATØR.

HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
Ragtime, Fusionsjazz eller den moderne jazz med flere forskellige tilføjede stilarter som soul, funk og disco? Uanset hvad du holder mest af, har Eventzonen jazzmusikere, der sammen med dig kan skabe den perfekte setliste til din fest eller dit arrangement. Vores jazzbands spiller nemlig alt fra Ragtime, Swing og Dixieland til Smooth Jazz, Blues og Bossa Nova.

En dygtig pianist kan få de helt rigtige følelser frem, uanset om stemningen skal være glad, festlig, eftertænksom eller højtidelig – og kan derfor være prikken over i’et til lige netop den fest eller det arrangement, du har i støbeskeen. Du kan være sikker på et højt fagligt niveau ligegyldigt, hvilken pianospiller du beslutter dig for, og de klaverspillere, som du finder her hos Eventzonen, har meget rutine i at levere musik på såvel piano, flygel som klaver.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk, hvor du kan finde alle relevante genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for firmaer såvel som privatpersoner, voksne som børn.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været idégrundlaget med portalen fra starten, og det således, at danskere, der søger efter god underholdning og musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal søge ét sted; uden at de er nødt til at betale yderligere administrations- eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er ikke et bookingbureau men den portal, der samler alle valgmulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi har god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Det store udvalg dækker fra børneunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har i tillæg et bredt udvalg af bands og musikere indenfor alle kategorier, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen, og han har masser af kendskab til booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen er mere end bare portalen, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog med inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen har desuden et stigende antal af folk, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så har man også muligheder for på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profil kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du leder efter en jazzpianist tæt på Ringe eller du selv er artist, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.