Book jazzpianist nær Roskilde her

Daniel Lindegaard

Jeg er en musiker, som vil levere en behagelig og præstigefyldt musik til din fødselsdag, bryllup osv.
Jeg har spillet musik i mange år, allerede...

Hjemby
Køge
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
4.7

Adam Møller Bjerrum

Her får du mulighed for at få stemningsfyldt og nærværende musik til dit arrangement.

Mit navn er Adam, og jeg er konservatorieuddannet pianist....

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Uanset hvad du værdsætter mest indenfor jazzen; om det er nytænkende Acid Jazz der vælger at medtage det bedste fra disco, funk og soul, om det er Fusionsjazzen eller om det er det bundsolide klassiske jazzband, der baserer sin musik på den velkendte Ragtime Jazz, så finder du de bedste musikere til din fest lige her. Vores jazzmusikere spiller nemlig alt fra Dixieland, Swing og Ragtime til Bossa Nova, Blues og Smooth Jazz.

Skal du afholde et arrangement, hvor stemningen skal være glad, festlig, højtidelig eller eftertænksom, så har du mulighed for – ved at vælge den rigtige pianist – at få vækket de helt rigtige følelser både hos dig selv og hos dine gæster. Du kan være sikker på et højt fagligt niveau uanset, hvilken pianospiller du vælger, og de klaverspillere, du finder hos Eventzonen, har meget rutine i at levere musik på både flygel, klaver og piano.

Eventzonen hører til blandt landets mest spændende og største bookingportaler med alt, hvad der sker indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Portalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere indenfor alle betydelige kategorier så personer, som leder efter den ideelle musik og underholdning, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor alle valgmulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Vores sortiment strækker sig fra børnetrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har derudover et udvalg af bands indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen være mere end bare en portal, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet en blog, hvor man kan finde ideer til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af personer, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så har man også muligheder for inden en fest at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du kan uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter en jazzpianist tæt på Roskilde eller du er en kunstner, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.