Book jazzpianist i nærheden af Skanderborg her

5.0

Anton Vind

Pianist - nærværende baggrundsmusik.
Mit navn er Anton Vind, jeg bor i Ry og elsker at underholde med mit klaverspil. Jeg spiller alt fra dansk po...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jesper Larsen

Jeg er en erfaren pianist med forståelse for mange forskellige stilarter. Jeg kan underholde til receptioner med dejligt klaverspil - under spisnin...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.200 - 7.500
Vis kunstnerprofil
4.8

Adam Møller

Her får du mulighed for at få stemningsfyldt og nærværende musik til dit arrangement.

Mit navn er Adam, og jeg er konservatorieuddannet pianist....

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

SANGAKKOMPAGNATØR.

HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
4.9

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
Velspillet jazz får det til at sitre i kroppen både psykisk og fysisk – benene kan næsten ikke sidde stille, og humøret får et løft; uanset om der er tale om klassisk Ragtime Jazz eller det mere moderne Acid Jazz, som inddrager de bedste elementer fra disco-, soul- og funkgenren. Vores jazzbands spiller nemlig alt lige fra Swing, Dixieland og Ragtime til Blues, Smooth Jazz og Bossa Nova.

En pianist er i mange tilfælde det, som kan blive prikken over i’et ved dit næste arrangement. For en pianist evner altid at frembringe de helt rette følelser – uanset om de skal være glade, eftertænksomme, højtidelige eller festlige. Ligegyldigt om du mangler stemningsskabende musik på pianoet, klassisk musik på flyglet eller festligt akkompagnement på klaveret, så har vi pianister, som behersker alle disciplinerne. Så når du booker en pianist hos Eventzonen, er du sikker på et højt fagligt niveau.

Leder du efter en af landets mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, hvor du kan finde alle betydelige genrer indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som privatpersoner, gamle som unge.

Portalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så personer, som leder efter perfekt underholdning og musik, kan søge det de leder efter ét sted og uden, at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er den bookingportal, som samler alle mulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker vores dygtige entertainere.

Det brede udvalg strækker sig fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At lave landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end et samlingspunkt, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og ideer til den næste fest eller event. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er der også god mulighed for på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du kan uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du er artist eller leder efter en jazzpianist nær Skanderborg, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.