Book jazzpianist i nærheden af Skibby her

4.9

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil

Daniel Lindegaard

Jeg er en musiker, som vil levere en behagelig og præstigefyldt musik til din fødselsdag, bryllup osv.
Jeg har spillet musik i mange år, allerede...

Hjemby
Køge
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
4.7

Adam Møller Bjerrum

Her får du mulighed for at få stemningsfyldt og nærværende musik til dit arrangement.

Mit navn er Adam, og jeg er konservatorieuddannet pianist....

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Velspillet jazz får det til at rykke i kroppen både psykisk og fysisk – benene kan næsten ikke sidde stille, og humøret får et løft; uanset om der er tale om klassisk Ragtime Jazz eller det mere moderne Acid Jazz, som indeholder de bedste bestanddele fra disco-, soul- og funkgenren. Vores jazzmusikere spænder vidt, og du finder derfor både forskellige grene som fx Dixieland, Swing og Bossa Nova på de enkelte kunstneres repertoirer.

En pianist er i mange tilfælde det, der kan blive prikken over i’et ved din næste fest. For en pianist kan altid frembringe de helt rette følelser – uanset om de skal være glade, eftertænksomme, festlige eller højtidelige. Uanset hvilken pianospiller du foretrækker, er du sikret et højt fagligt niveau, og adskillige af vores klaverspillere har både erfaring med stemningsskabende musik på et piano, klassisk musik på flygel og festligt akkompagnement på klaveret.

Eventzonen.dk er en bookingportal, som hører til blandt Danmarks største og mest interessante, hvor du finder alle betydelige genrer indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som private, voksne som børn.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været idégrundlaget med portalen fra begyndelsen, og det , så personer, som søger efter den fuldendte musik & underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun behøver at lede ét sted; og det uden at de er nødt til at betale yderligere administrations- eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er ikke et bookingbureau men portalen, der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra mavedansere til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Vi har derudover et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver genre, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og Mogens har stor erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning, og Eventzonen er mere end en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan finde ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Der er derudover et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt forinden at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du er kunstner eller leder efter en jazzpianist i nærheden af Skibby, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.