Find jazzpianist i nærheden af Sommersted her

5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Adam Møller

Her får du mulighed for at få stemningsfyldt og nærværende musik til dit arrangement.

Mit navn er Adam, og jeg er konservatorieuddannet pianist....

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Anton Vind

Pianist - nærværende baggrundsmusik.
Mit navn er Anton Vind, jeg bor i Ry og elsker at underholde med mit klaverspil. Jeg spiller alt fra dansk po...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jesper Larsen

Jeg er en erfaren pianist med forståelse for mange forskellige stilarter. Jeg kan underholde til receptioner med dejligt klaverspil - under spisnin...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.200 - 7.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

AKKOMPAGNATØR AF SANGE.

HUSPIANIST PÅ ROLD ST...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
Ragtime, den moderne jazz eller Fusionsjazz med flere forskellige tilføjede stilarter som disco, funk og soul? Uanset hvad du holder mest af, har Eventzonen jazzmusikere, som sammen med dig kan kreere den perfekte setliste til din fest eller dit arrangement. Vores jazzbands spænder bredt, og du finder således både forskellige grene som f.eks. Bossa Nova, Dixieland og Swing på de enkelte kunstneres repertoirer.

Skal du afholde et arrangement, hvor stemningen skal være festlig, glad, højtidelig eller eftertænksom, så har du mulighed for – ved at vælge den rigtige pianist – at få vækket de helt rigtige følelser både hos dig selv og hos dine gæster. Søger du musikere med stor erfaring og højt fagligt niveau på både flygel, piano og klaver, så tag et kig her på siden, hvor du finder et omfattende sortiment af klaverspillere.

Leder du efter en af landets største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen stedet med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, gamle som unge.

Bookingportalens formål er at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere således, at folk, der leder efter god underholdning & musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden, at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet men i stedet bookingportalen, der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen og booker entertainere hos os.

Det store udvalg dækker fra dansere til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. I tillæg har Eventzonen et meget bredt udvalg af musikere indenfor mange spændende kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke nøjes med blot at være en portal imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet både YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer til alt indenfor fester og events. Eventzonen har desuden et voksende community af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du selv er artist eller søger en jazzpianist i nærheden af Sommersted, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk.