Find jazzpianist i nærheden af Stenløse her

4.9

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil

Daniel Lindegaard

Jeg er en musiker, som vil levere en behagelig og præstigefyldt musik til din fødselsdag, bryllup osv.
Jeg har spillet musik i mange år, allerede...

Hjemby
Køge
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Adam Møller Bjerrum

Her får du mulighed for at få stemningsfyldt og nærværende musik til dit arrangement.

Mit navn er Adam, og jeg er konservatorieuddannet pianist....

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Velspillet jazz får det til at sitre i kroppen både fysisk og psykisk – benene kan næsten ikke sidde stille, og humøret får et løft; uanset om der er tale om klassisk Ragtime Jazz eller det mere moderne Acid Jazz, der indeholder de bedste bestanddele fra funk-, disco- og soulgenren. Hos Evenzonen finder du netop jazzmusikere, der kan spille alt fra Swing, Dixieland og Ragtime til Bossa Nova, Blues og Smooth Jazz.

Skal du afholde et arrangement, hvor atmosfæren skal være glad, festlig, højtidelig eller eftertænksom, så har du mulighed for – ved at vælge den rette pianist – at få frembragt de helt rigtige følelser hos dig selv og dine gæster. Uanset om du mangler stemningsskabende musik på pianoet, klassisk musik på flyglet eller festligt akkompagnement på klaveret, så har vi pianister, der mestrer alle færdighederne. Så når du reserverer en pianist hos Eventzonen, er du sikker på et højt fagligt niveau.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk, hvor man kan finde alle relevante genrer indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som firmaer, børn som voksne.

Formålet med portalen er at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere således, at folk, der leder efter fuldendt musik & underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal lede ét sted, uden det fører til ekstra omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod portalen hvor alle mulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra voksentrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor mange relevante genrer, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. At lave Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har desuden et voksende antal af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så har man også mulighed for inden en fest eller event at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du selv er artist eller søger en jazzpianist nær Stenløse, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.