Find jazzpianist tæt på Valby her

5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
4.9

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil

Daniel Lindegaard

Jeg er en musiker, som vil levere en behagelig og præstigefyldt musik til din fødselsdag, bryllup osv.
Jeg har spillet musik i mange år, allerede...

Hjemby
Køge
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
Hvis du søger efter det klassiske jazzband, som er funderet i den traditionelle Ragtime Jazz, et jazzorkester der tænker nyt og spiller Acid Jazz, der inkluderer elementer af både funk, disco og soul eller elsker Fusionsjazzen, så kan du finde musikerne til din fest her. De jazzbands, vi kan tilbyde dig, spiller alt lige fra Bossa Nova, Dixieland og Blues til Ragtime, Swing og Smooth Jazz.

Har du et arrangement, hvor stemningen skal være festlig, glad, højtidelig eller eftertænksom, så kan du – ved at vælge den rette pianist – få frembragt de helt rigtige følelser hos dig selv og dine gæster. Ligegyldigt om du efterspørger stemningsskabende musik på pianoet, klassisk musik på flyglet eller festligt akkompagnement på klaveret, så kan vi tilbyde pianister, der mestrer alle disciplinerne. Så når du reserverer en pianist hos Eventzonen.dk, er du sikker på et højt fagligt niveau.

Leder du efter en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, hvor du finder alle relevante genrer indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som virksomheder, børn som voksne.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere således, at danskere, der er på jagt efter ideel underholdning og musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét og samme sted og uden, at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet men den portal, der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra close-up trylleri til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Derudover har Eventzonen et bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen være mere end blot portalen, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet både YouTube og en blog, hvor man kan få ideer til alt indenfor events og fester. Desuden er der også et voksende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes via Eventzonen, så udover at et fordyrende led er væk, så har man også mulighed for på forhånd at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og ønsker du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event eller fest. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du selv er artist eller søger en jazzpianist tæt på Valby, så vælg Eventzonen, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.