Find jazzpianist tæt på Vordingborg her

Daniel Lindegaard

Jeg er en musiker, som vil levere en behagelig og præstigefyldt musik til din fødselsdag, bryllup osv.
Jeg har spillet musik i mange år, allerede...

Hjemby
Køge
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
4.9

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
4.7

Adam Møller Bjerrum

Her får du mulighed for at få stemningsfyldt og nærværende musik til dit arrangement.

Mit navn er Adam, og jeg er konservatorieuddannet pianist....

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Den moderne jazz, Fusionsjazz eller Ragtime med flere forskellige tilføjede stilarter som funk, soul og disco? Uanset hvad du værdsætter mest, har Eventzonen jazzmusikere, der sammen med dig kan kreere den perfekte sætliste til din fest eller dit arrangement. De jazzbands, vi kan tilbyde dig, spiller alt fra Dixieland, Blues og Bossa Nova til Swing, Ragtime og Smooth Jazz.

Den gode pianist vækker følelser og skaber stemning og atmosfære til arrangementer, uanset om det er glæde, festlighed, højtidelighed eller eftertænksomhed, du søger efter, og dermed kan pianisten være højdepunktet ved det arrangement, du planlægger at afholde. Leder du efter musikere med stor rutine og højt fagligt niveau på såvel piano, flygel som klaver, så tag et kig her på siden, hvor du finder et stort udvalg af klaverspillere.

Eventzonen.dk er en bookingportal, som er en af landets største og mest spændende med alt, hvad der sker indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som firmaer, børn som voksne.

Formålet med bookingportalen er at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så personer, som leder efter helstøbt underholdning og musik, kun skal lede ét sted; vel at mærke uden at de skal betale ekstra booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke et bookingbureau men derimod den bookingportal, der samler valgmulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vi har god trafik af mange kunder, der tillige vender tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra close-up trylleri til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. I tillæg har vi et bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af alle slags underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være et samlingspunkt mellem kunstner og kunde, men har også indbygget både YouTube samt en blog med gode ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Derudover er der et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter en jazzpianist nær Vordingborg, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige artister.