Jens Balle

Prisniveau

Kr. 9.500 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

45 min - 3 timer

Profil

Workshop i adfærdsdesign og nudge - forstå dine kunders beslutningsproces og øg din omsætning. På workshoppen lærer du, hvordan dine kunder tænker, og hvordan du med forskellige metoder og værktøjer kan ændre dine kunders adfærd.
Du får konkrete tips og tricks, du kan bruge når du sælger til dine kunder. Du får tips, der kan øge salget både på jeres webside eller i den fysiske butik. Du lærer desuden om dine kunders måde at bearbejde information på, og hvordan du kan optimere kommunikationen.

Læs mere...

Mere om Jens Balle

Jens Balle kan holde foredrag om adfærdsøkonomi, adfærdsdesign og nudge så alle kan være med. Hvad enten det er en kort introduktion eller et kursusforløb kan Jens levere indhold, der kan bruges.
I 2016 udgav Jens Balle første udgave af Hulemænd i habitter, der giver læserne en god indføring i adfærdsdesign, nudge og adfærdsøkonomi.
Jens har en baggrund i den finansielle sektor, hvor han har brugt adfærdsøkonomi overfor investorer og samarbejdspartnere.

Kontakt Jens Balle

Kontakt Jens Balle via formularen her, så vil Jens Balle vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.