Bjarne Jensen

Prisniveau

Kr. 3.000

Områder

Varighed

Lær at tegne som portræt m. m. som i Guldalderen

Profil

Kunst er andet end noget man ser på. Alle kan lære at tegne og alle kan lære at tegne bedre.

Jeg tilbyder nogle timer undervisning i klassisk tegning efter de principper som herskede tilbage i Guldalderen
i Danmark. Her er muligheden for selv at prøve at tegne på den måde som man før lærte at tegne på.

Behersker man den metode kan man tegne alt

Læs mere...

Mere om Bjarne Jensen

Jeg tilbyder nogle timer undervisning i klassisk tegning efter de principper som herskede
tilbage i Guldalderen i Danmark.

Jeg viser teknikker så I selv senere hurtigt kan komme i gang på en god måde med at tegne og have glæde ved det livet ud.

Pensumaet omfatter fra hvordan du skal sidde når du tegner. Placering af motivet på papiret. Opmåling af motivets indbyrdes forhold.

Til brug ved portrættegning medbringer jeg buste af David som er let at tegne efter da den er lavet over det naturerlistiske klassiske gyldne snit

Hvor meget tegningen skal fylde på papiret. Figur og portrættegning. Proportioner for kvinder, mænd og børn. Forskellige måder at skraverer på, lavering, lys og skygge. Perspektiv

Hver deltager skal medbringe 1 tegneblok A 3 et stift underlag blyant blyant spidser eller pencil 0,3 - 0,4 mm og et viskelæder

Jeg er født i 1946, modtog undervisning i klassisk tegning fra jeg var 12 år til jeg som ung rejste til Paris og tegnede portrætter en tid og rejste derefter nogle år rundt i verden.

Men jeg har også arbejdet med meget andet blandt andet i mange år som yngre arbejdet ved byggeri og minedrift om sommeren en del år på Grønland og i stedet for at rejse hjem om vinteren blev jeg deroppe og fiskede med trawlere, som regel færøske.

Efter den tid har jeg i mange år har i mange år undervist unge mennesker, som søgte Akademiet, i klassisk tegning på Thorvaldsens Museum.

Kontakt Bjarne Jensen

Kontakt Bjarne Jensen via formularen her, så vil Bjarne Jensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.