Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Vest Afrikansk Trommedans

Prisniveau

Kr. 3.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

ca. 1 time eller længere

Profil

Vest Afrikansk Tromme-Dans & Show

Autentisk Afrikansk Trommedans & Show. Publikum tryllebindes af fantastisk stemning med Afrikansk Sang, Dans, Trommer og Akrobatik. Den Afrikanske Tromme er Stammens Hjerterytme.

Professionelle artister fra afrikansk oprindelsesland.

Perfekt til Polterabends, Sommerfester, Fødselsdage, Skoler, Bryllupper, Julefrokoster, Firmafester etc.

Læs mere...

Mere om Vest Afrikansk Trommedans

Afrikansk dans har spillet en afgørende rolle i stammekulturen og har bidraget til at styrke båndene mellem medlemmerne af stammen. Det mest slående ved traditionel afrikansk dans er den polyrytmiske bevægelse. Den afrikanske danser mestrer at isolere bestemte dele af sin krop og bevæge dem til forskellige rytmer. Ofte er dette suppleret med spark, spring og hurtige udsving i armene. Et andet kendetegn ved afrikansk dans er tilstedeværelsen af trommespil. Den er uløseligt sammenflettet med dansen. En bred vifte af instrumenter anvendes som f.eks. djemben (trommen) og andre percussionsinstrumenter som "shakera" (et græskar med et net af små skaller eller sten løst viklet omkring det). Den afrikanske danser bruger også sin stemme som instrument enten som råb eller skrig eller i sang.

Der er mange forskellige danse alt afhængig af den kulturelle begivenhed. Der er krigsdans, hvor danseren bruger et spids spyd i sin optræden og maler sig i ansigtet. Der er danse, der afspejler det hårde arbejde i f.eks. cocoa-markerne, slavedans og lignende. Der findes også en kærlighedsdans, der stammer fra Ghana og som udføres ved bryllupper til ære for bruden.

Afrikansk TrommeDans har spredt sig ud over det afrikanske kontinent og vi er både henrykte og stolte over at kunne tilbyde professionelt og autentisk Afrikansk Trommedans til:

- Polterabend
- SommerFester
- Fødselsdage
- Skoler
- Bryllupper etc.
- Julefrokoster
- FirmaFester
etc.

Aller artister og dansere er professionelt uddannet fra deres afrikanske oprindelsesland. Afrikansk Trommedans skaber en fantastisk stemning og bringer både energi og varme fra fjerne himmelstrøg ind i dit sind. I dag er Afrikansk Trommedans stadig et fantastisk redskab i dannelse af fællesskab og samhørighed mellem kolleger, mennesker, naboer og samfund. Afrikansk Trommedans gør noget ved enhver. Afrikansk Trommedans er Passion, Livsglæde og Energi.


Vi tilbyder autentisk Afrikansk Trommedans, hvor vi tryllebinder publikum med Optræden og Show. Vi inddrager publikum, hvor de aktivt kan deltage i (simple) bevægelser og dansetrin, vi synger afrikanske sange med publikum - hele tiden med tilstedeværelsen af trommerne i mere eller mindre grad i baggrunden. Artisterne er pædagogisk anlagt og er publikum-vante.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Vest Afrikansk Trommedans: 4,4 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk

De var bare på, energiske og gode til at fornemme hvor vi var som gruppe og bare give os en fantastisk og sjov oplevelse.

Anmeldt af Rikke Gjelstrup d. 8. november 2021
5
1
5

Fantastisk energi

Han kom - og tog folk med storm. Fra start til vi gik i gang gik der 2 minutter. Det bar sjovt og folk blev rystet sammen

Anmeldt af Merete Olsen d. 23. juni 2019

Kontakt Vest Afrikansk Trommedans

Kontakt Vest Afrikansk Trommedans via formularen her, så vil Vest Afrikansk Trommedans vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.