Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

Joanna Jam

Prisniveau

Kr. 4.500 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

Max 3 x 45min

Profil

Joanna Jam er en akustisk duo, der spiller sange fra før og nu. Der er fokus på den gode stemning og populære sange man kan synge med på.
Joanna Jam består af to rutinerede musikere, der leverer musikalsk underholdning af høj kvalitet. Repertoiret er dansevenligt, genkendeligt og nøje tilpasset. Med os får du en nem og professionel løsning til dit arrangement.
Vi findes også i en bandudgave herinde under samme navn.

Læs mere...

Mere om Joanna Jam

Det er muligt at booke Joanna Jam til eksempelvis julefrokoster, firmafester, skolefester, fødselsdage, bryllypper, byfester og andre kulturelle arrangementer.

Joanna Jam har blandt spillet et hav af steder. Lige fra byfester, caféer, værtshuse og til bryllupper og fødselsdage.
Pris afhænger af arrangementets karakter og geografiske placering.

Pt. kan Joanna Jam kun levere musik til dans. Der kan dog formidles en kontakt til en dinnerpianist.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Joanna Jam: 4,9 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser )

5
1
5

Spot on!

Vi havde booket Joanna Jam til vores bryllup i lørdags og gutterne leverede en fantastisk performance. Vi var lidt nervøse for, om de kunne spille ordentlig op, da de "kun" havde guitar med, men det var overhovedet intet problem og deres sanger var vandvittig dygtig! Klar anbefaling herfra!

Anmeldt af Daniel d. 14. september 2018
5
1
5

Super godt musik!! :)

Joanna Jam spillede til vores bryllup og de levede fuldt op til vores forventninger! De satte gang i dansegulvet og gjorde vores aften helt perfekt! De bedste anbefalinger herfra!

Anmeldt af Julie Råbjerg d. 18. september 2017

Kontakt Joanna Jam

Kontakt Joanna Jam via formularen her, så vil Joanna Jam vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.