Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Johann Gustav

Prisniveau

Kr. 2.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

Aftales efter behov

Profil

Den professionelle løsning! Har du brug for en engageret, erfaren og alsidig musiker til dit arrangement, så er Johann Gustav det rigtige valg. Med sin konservatorieuddannelse, stor erfaring og imødekommenhed er han det bedste bud - om det er reception, dinnerjazz, fællessang eller et musikalsk indslag til dit event.

Læs mere...

Mere om Johann Gustav

Johann Gustav er en engageret og erfaren pianist, hvis repertoire favner bredt. Med sin uddannelse fra Syddansk Musikkonservatorium flere års sceneerfaring har han en solid faglig ballast i rygsækken. Det sikrer høj kvalitet og overskud til hvert et arrangement. Han har optrådt i mange forskellige konstellationer og kan således både tilbyde soloklaver - for eksempel til din reception, til fællessang til private og officielle arrangementer eller hyggelig stemningsmusik til maden. Derudover kommer han også gerne med kompetente musikere, hvis du har brug for en duo, trio eller sågar et band til at spille op til dans. Uanset dit behov vil Johann Gustav altid møde velforberedt og engageret op. Han gør en dyd ud af at kunne sit fag og har derfor styr på musikken, konteksten såvel som dine behov og det praktiske. Du får så at sige hele pakken! Du skal være hjerteligt velkommen til at ringe eller skrive, så vi kan få en snak om dine ønsker, så vi kan sørge for, at dit event får lige præcis det musikalske indslag, som du har i tankerne.

"Musikken fremstår gennemarrangeret – og bearbejdet. Stilen er lyrisk og enkel med luft, plads og ro til de enkelte instrumenter. Johann Gustav har en god fornemmelse for melodien..." - Niels Overgaard, Jazznyt.com

"Johann Gustav er en ambitiøs musiker og komponist (...) Ind i mellem høres også inspirationer fra den nye, store nordiske lyd – uden at der på noget tidspunkt går indadvendt monotoni i den. Johann Gustav kompositioner rummer fine linjer, forståelige akkordprogressioner og kompositionernes integritet holdes hele vejen igennem."
- Niels Christensen, Jazz Special

Kontakt Johann Gustav

Kontakt Johann Gustav via formularen her, så vil Johann Gustav vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.