Book foredragsholder nær Aalborg med foredrag om journalistik her

Der er desværre ingen kunstnere under Book foredragsholder nær Aalborg med foredrag om journalistik her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En dygtig foredragsholder fastholder sit publikum med en medrivende historie. Foredraget er lig med den medrivende fortælling, og er I på jagt efter en vedkommende foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen i en klasse for sig selv. Såfremt du er på udkig efter et foredrag, er du da havnet på det perfekte sted. Vi er netop én af Danmarks største booking-portaler på dette område. Du tager let kontakt til foredragsholdere gennem vores portal, og herefter aftaler du og foredragsholderen så indbyrdes reservationen. Det er endvidere her, I kan lægge jer fast på indholdet for foredraget og andre relevante omstændigheder for arrangementet. Efterfølgende skal du blot promovere det interessante foredrag, så der er et stort fremmøde på plads til foredraget. Et publikum, som er interesseret i foredragets emne. En spændende og tilstedeværende foredragsholder der evner at involvere publikum, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og derudover en flok tilskuere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også ønsker at blive mere vidende om emnet. At få fat i tilhørerne er din opgave, men via Eventzonen får du helt sikkert adgang til mange forskellige foredragsholdere, som kommer omkring et stort udvalg af spændende temaer.

En af landets meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , kort sagt alle væsentlige former for underholdning indenfor fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med portalen fra starten, og det indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så folk på jagt efter perfekt musik & underholdning kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det fører til yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor mulighederne samles. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra klovne til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et bredt udvalg af bands indenfor alle spændende genrer, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare samlingspunktet, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er derudover et stigende antal brugere på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at kunstneren bookes direkte, når der bookes via Eventzonens portal, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Med videoer på din profil kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere nær Aalborg med foredrag om journalistik eller du selv er en foredragsholder, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...