Find foredragsholder nær Bylderup-Bov med foredrag om journalistik her

Jesper Sørensen

I 2015 gik Carl Holst pludselig fra at være konge af Region Syddanmark til at være forsvarsminister, men han gik af efter 93 dage. En lavine af dår...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 4.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer gode foredragsholdere er, at de griber deres publikum med deres spændende fortællinger. Historien er det foredrag, der afholdes, og hvis I skal finde en spændende foredragsholder, så er det sikkert umuligt at finde frem til et mere bredt udvalg end her på Eventzonen.dk. Eventzonen er én af landets største portaler til reservation: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Det er aldeles nemt for dig at kontakte foredragsholdere via portalen, og betingelserne for et samarbejde, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du ender med at booke. Ligeledes er det her, I aftaler, hvad foredraget skal indeholde – og alle de andre detaljer omkring arrangementet. Når alt er på plads med foredragsholderen, så er næste step at komme i gang med at promovere foredraget, så du kan være sikker på, der dukker masser af tilhørere op på selve dagen. Og helst et publikum, som vil synes at emnet eller emnerne for foredraget er spændende og berigende. En succesfuld foredragsaften kræver en karismatisk foredragsholder, som formår at fængsle sit publikum, og naturligvis et publikum, som kommer med et ønske om at blive klogere og underholdt. Hos Eventzonen.dk kommer du godt i gang, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det meget nemmere bagefter at klare den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kan komme omkring en masse vidt forskellige emner.

En af landets store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen , kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med portalen fra begyndelsen, og det således at danskere, som leder efter perfekt underholdning og musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i yderligere omkostninger til administration m.v.. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men den portal der samler mulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer igen og booker vores dygtige kunstnere.

Sortimentet dækker fra mavedansere til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Tillige har Eventzonen et udvalg af bands indenfor rigtig mange kategorier, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag Eventzonen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end blot et samlingspunkt, hvor entertainere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration og ideer til alt indenfor fester og events. Der er desuden også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har du også god mulighed for i god tid at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade video til din profil, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere tæt på Bylderup-Bov med foredrag om journalistik, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...