Book foredragsholder tæt på Esbjerg med foredrag om journalistik her

Jesper Sørensen

I 2015 gik Carl Holst pludselig fra at være konge af Region Syddanmark til at være forsvarsminister, men han gik af efter 93 dage. En lavine af dår...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 4.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for stærke foredragsholdere er, at de griber deres publikum med deres medrivende fortællinger. Man oplever tit, at det i virkeligheden er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I leder efter medlevende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et mere omfattende udvalg at vælge ud fra, end det I finder her på Eventzonen.dk. Såfremt du leder efter et foredrag, er du da kommet til det perfekte sted. Vi er netop én af landets største booking-portaler på dette område. Det er aldeles nemt for dig at tage kontakt til foredragsholdere via portalen, og reservation aftales så selv mellem dig og foredragsholderen. Det emne eller de temaer som foredraget skal handle om, det bliver også fastlagt her. Herefter skal du bare gøre reklame for det interessante foredrag, så et stort publikum tropper op. Og helst at publikum består af mennesker, som synes at foredragets tema er interessant. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en fængslende foredragsholder, som er i stand til at få sine tilhørere med, og endvidere en flok tilhørere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også ønsker at blive klogere. Hvem står for, at tilhørerne kommer på plads? Jo, det er op til dig. Men med Eventzonen.dk får du nemt adgang til en masse foredragsholdere, som kan dække en bred vifte af temaer.

Søger du en af landets største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, hvor man kan finde alle betydelige typer underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med denne portal fra starten, og det således at danskere, på jagt efter helstøbt underholdning og musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler mulighederne. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen og booker dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra klovne til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har derudover et meget bredt udvalg af musikere indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration og ideer til alt indenfor fester og events. Eventzonen.dk har i tillæg et stigende antal af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt inden en event eller fest at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Senere får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige profilside. Med en video på din personlige profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere tæt på Esbjerg med foredrag om journalistik, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...