Book foredragsholder nær Fredericia med foredrag om journalistik her


Jesper Sørensen

I 2015 gik Carl Holst pludselig fra at være konge af Region Syddanmark til at være forsvarsminister, men han gik af efter 93 dage. En lavine af dår...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Jesper Sørensen

I 2015 gik Carl Holst pludselig fra at være konge af Region Syddanmark til at være forsvarsminister, men han gik af efter 93 dage. En lavine af dår...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Hvad er karakteristisk for en dygtig foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne fange sit publikum med sin fortælling. Tit er det selve historien, der også er selve foredraget, og leder i efter en interessant foredragsholder, så finder I næppe et mere omfattende katalog at vælge imellem, end det I finder her på Eventzonen. Når det handler om at finde underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi i dag en af de mest omfattende portaler i Danmark. Når du anvender vores portal, så vil du opdage, at det er ganske let at få kontakt med de foredragsholdere du synes er interessante, og betingelserne for et samarbejde, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du vælger at booke. Det tema eller de emner som foredraget skal omfatte, det bliver også aftalt her. Når du har foredragsholderen reserveret og indholdet på plads, så kan du gå i gang med at promovere begivenheden, så du er sikker på, der dukker et talstærkt publikum op. Et publikum, som finder foredragets tema spændende. En karismatisk og tilstedeværende foredragsholder der evner at engagere publikum, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og tilskuere, som brænder for at deltage og blive mere oplyst om det givne tema. At skaffe publikummet er op til dig, men via Eventzonen får du helt sikkert tilgang til mange forskellige foredragsholdere, som kan afholde foredrag om en bred vifte af forskellige emner.

Søger du en af Danmarks største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor events, arrangementer og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med portalen fra begyndelsen, og det indenfor enhver relevant kategori, så personer på jagt efter den fuldendte underholdning og musik, kun behøver at søge ét sted, uden at de skal betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men den portal der samler mulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra ældreunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af musikere indenfor enhver genre, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag Eventzonen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. At skabe Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end bare portalen, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har desuden et stigende antal af folk, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er fjernet, så har man også mulighed for i god tid at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Har du videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du søger foredragsholdere tæt på Fredericia med foredrag om journalistik eller du er foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...