Book foredragsholder i nærheden af Haderslev med foredrag om journalistik her


Jesper Sørensen

I 2015 gik Carl Holst pludselig fra at være konge af Region Syddanmark til at være forsvarsminister, men han gik af efter 93 dage. En lavine af dår...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Jesper Sørensen

I 2015 gik Carl Holst pludselig fra at være konge af Region Syddanmark til at være forsvarsminister, men han gik af efter 93 dage. En lavine af dår...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder evner at fange sit publikum, og gør det ofte med en medrivende historie. Foredraget er lig med den spændende historie, og er I på jagt efter en dygtig foredragsholder, så finder I sikkert ikke et mere omfattende udvalg at vælge ud fra, end det I finder her på Eventzonen. I Danmark er vi blevet en af landets mest omfattende portaler, når det gælder underholdning og musik – og tillige også foredrag. Når du anvender vores tjeneste, så vil du opdage, at det er utrolig let at få kontakt med de foredragsholdere du finder interessante, og derefter fastslås pris, detaljer og yderligere vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er ligeledes her, I fastlægger detaljerne for foredraget: F.eks. hvad det mere præcist skal handle om. Derefter skal du blot gøre reklame for det spændende foredrag, så der er et talstærkt publikum på plads til foredraget. Et publikum, som finder foredragets tema spændende. Hvad fordrer en succesfuld foredragsaften mon? Jo, der skal en fascinerende foredragsholder til, som ved, hvordan han fængsler sit publikum, og tilhørere, som ønsker at være med og lære en masse om emnet. Det er op til dig at få publikummet på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med sikkerhed en perlerække af foredragsholdere, som dækker en meget bred vifte af emner.

Eventzonen er blandt Danmarks mest spændende og største bookingportaler, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Ideén bag denne portal er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så folk på jagt efter fuldendt underholdning & musik kan lede efter det de søger ét sted og uden at det medfører ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod en portal hvor alle mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra komikere til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af musikere indenfor alle spændende genrer, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være et samlingspunkt mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og gode ideer til alt indenfor events og fester. Eventzonen har også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så har man også gode muligheder for på forhånd at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du er på jagt efter foredragsholdere i nærheden af Haderslev med foredrag om journalistik eller du er en foredragsholder, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...