Book foredragsholder nær Kolding med foredrag om journalistik her

Jesper Sørensen

I 2015 gik Carl Holst fra at være konge af Region Syddanmark til at være forsvarsminister, men han holdt kun i 93 dage. En lavine af dårlige sager ...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.999 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer gode foredragsholdere er, at de griber deres tilskuere med deres medrivende historier. Ofte er det selve historien, der også er selve foredraget, og leder i efter en interessant foredragsholder, så er det sikkert umuligt at finde frem til et mere bredt udvalg end her hos Eventzonen. I Danmark er vi i dag en af landets største portaler, når det gælder underholdning og musik – og tillige også foredrag. Når du anvender vores portal, så vil du opleve, at det er utrolig let at komme i kontakt med de foredragsholdere du synes er interessante, og booking fastslås så selv mellem dig og foredragsholderen. Det er endvidere her, I kan aftale emnet for foredraget og andre øvrige omstændigheder for begivenheden. Herefter skal du blot lave reklame for det inspirerende foredrag, så mange tropper op. Og helst at publikum består af folk, som synes at foredragets tema er spændende. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en fængslende foredragsholder, som kan få sit publikum med, og derudover en gruppe tilhørere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også vil blive mere vidende om emnet. At skaffe publikummet er din opgave, men via Eventzonen.dk får du med sikkerhed tilgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan dække en masse vidt forskellige emner.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor events, arrangementer og fester for private såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Formålet med portalen har været at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så folk på jagt efter perfekt underholdning og musik kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at det medfører ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor mulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende kunstnere hos os.

Det store sortiment strækker sig fra børnemusik til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Tillige har vi et bredt udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange spændende genrer, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og Mogens har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. At lave Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være samlingspunktet mellem entertainer og kunde, men har også indbygget en blog med inspiration og gode ideer til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Desuden er der et voksende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er der også mulighed for inden en event eller fest at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Vil du herefter ikke have en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere nær Kolding med foredrag om journalistik eller du er en foredragsholder, så bør du vælge Eventzonen, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...