Book foredragsholder tæt på Lunderskov med foredrag om journalistik her

Jesper Sørensen

I 2015 gik Carl Holst pludselig fra at være konge af Region Syddanmark til at være forsvarsminister, men han gik af efter 93 dage. En lavine af dår...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 4.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Hvad er karakteristisk for en dygtig foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne gribe sine tilskuere med sin fortælling. Denne historie er lig med foredraget, og leder I efter en interessevækkende foredragsholder, så finder I et meget stort udvalg her på Eventzonen. I Danmark er vi i dag en af landets mest omfattende tjenester, hvad angår underholdning og musik – og tillige også foredrag. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen via vores portal, og du og foredragsholderen aftaler så bookingen. Her aftaler I ligeledes det emne eller de temaer, som foredraget skal indeholde. Derefter skal du bare gøre reklame for det interessante foredrag, så mange tropper op. Et publikum, som er interesseret i foredragets tema. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en fængslende foredragsholder, som er i stand til at få sine tilhørere med, samt naturligvis et publikum, som kommer med et ønske om at blive mere vidende og underholdt. Det er din opgave at få publikummet på plads. Men med Eventzonen finder du med sikkerhed en perlerække af foredragsholdere, som kan dække en bred vifte af temaer.

Søger du en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med portalen lige fra starten, og det så personer, som søger efter den ideelle musik og underholdning, indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere gebyrer til administration etc.. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men den portal der samler valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen for at booke dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Derudover har Eventzonen et bredt udvalg af musikere indenfor rigtig mange interessante kategorier, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk er mere end bare et samlingspunkt, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du kunstner og overvejer du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Senere får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere nær Lunderskov med foredrag om journalistik, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...