Book foredragsholder tæt på Næstved med foredrag om journalistik her


Jesper Sørensen

I 2015 gik Carl Holst pludselig fra at være konge af Region Syddanmark til at være forsvarsminister, men han gik af efter 93 dage. En lavine af dår...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Jesper Sørensen

I 2015 gik Carl Holst pludselig fra at være konge af Region Syddanmark til at være forsvarsminister, men han gik af efter 93 dage. En lavine af dår...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for stærke foredragsholdere er, at de griber deres publikum med deres medrivende historier. Denne historie er det foredrag, der holdes, og skal I finde en interessant foredragsholder, så finder I et meget stort sortiment her på Eventzonen. I Danmark er vi blevet en af landets mest omfattende portaler, hvad angår underholdning og musik – og netop også foredrag. Det er ganske nemt for dig at tage kontakt til foredragsholdere via siden, og booking aftales så selv mellem dig og foredragsholderen. Endvidere er det her, I aftaler, hvad foredraget skal indeholde – og alle de andre detaljer omkring eventet. Herefter skal du blot lave reklame for det interessante foredrag, så et stort publikum dukker op. Et publikum, som mener, at foredraget handler om noget spændende. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en fængslende foredragsholder, som kan få sine tilhørere med, og et publikum, som gerne vil være med og blive klogere på det valgte emne. Det er op til dig at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen finder du med sikkerhed en række foredragsholdere, som kan afholde foredrag om mange forskellige forskellige temaer.

Eventzonen.dk er en bookingportal, som hører til blandt landets største og mest spændende, for alt hvad der sker indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Portalens idegrundlag er at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere så personer, der er på jagt efter den ideelle underholdning & musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden at det fører til ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod en portal der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra ballonklovne til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. I tillæg har vi et udvalg af bands indenfor alle interessante genrer, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag bookingportalen, og han har stor kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er mere end bare samlingspunktet, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget både YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer til alt indenfor events og fester. Der er desuden også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profil kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere nær Næstved med foredrag om journalistik, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...