Journalistik i Nordjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Journalistik i Nordjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En god og medrivende historie gør, at en talentfuld foredragsholder virkelig kan fange publikums opmærksomhed. Historien er det foredrag, der afholdes, og hvis I skal bruge en interessant foredragsholder, så finder du nok ikke flere valgmuligheder, end det er tilfældet her hos Eventzonen.dk. Eventzonen.dk er én af Danmarks mest omfangsrige portaler til booking: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Det er ganske let for dig at kontakte foredragsholdere via portalen, og booking aftales så selv mellem dig og foredragsholderen. Det er endvidere her, I kan aftale indholdet for foredraget og andre relevante detaljer om begivenheden. Derefter skal du blot gøre reklame for det spændende foredrag, så der er et stort fremmøde på plads til foredraget. Og gerne at publikum består af mennesker, som synes at foredragets emne er interessant. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som er i stand til at få sine tilhørere med, og tilhørere, som ønsker at være med og få en masse viden om emnet. Det er din opgave at få publikummet på plads. Men med Eventzonen finder du med garanti en række foredragsholdere, som kan dække en bred vifte af temaer.

Søger du en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Bookingportalens idegrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere så personer, som er på jagt efter den fuldendte underholdning & musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i yderligere gebyrer til administration m.v.. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men i stedet den bookingportal der samler alle valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke entertainere hos os.

Udvalget dækker fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen er mere end en portal, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet en blog med gode ideer og inspiration til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er der også mulighed for inden en fest eller event at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Senere får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter foredragsholdere i Nordjylland med foredrag om journalistik eller du selv er en foredragsholder, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...