Book foredragsholder tæt på Padborg med foredrag om journalistik her

Jesper Sørensen

I 2015 gik Carl Holst pludselig fra at være konge af Region Syddanmark til at være forsvarsminister, men han gik af efter 93 dage. En lavine af dår...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 4.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for stærke foredragsholdere er, at de fanger deres publikum med deres medrivende fortællinger. Tit er det selve historien, der også er selve foredraget, og leder i efter en spændende foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen.dk helt i top. I Danmark er vi i dag en af landets mest omfattende tjenester, hvad angår underholdning og musik – og netop også foredrag. Du tager nemt kontakt til foredragsholdere gennem vores tjeneste, og vilkårene for et samarbejde, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du ender med at booke. Her fastlægger I ligeledes det tema eller de temaer, som foredraget skal indeholde. Derefter skal du blot gøre reklame for det spændende foredrag, så der er et talstærkt fremmøde på plads til foredraget. Og gerne et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er spændende og berigende. Den sikre vej til at et foredragsarrangement bliver vellykket er at nå frem til en vidende og fascinerende foredragsholder, en som evner at få publikum involveret, og endvidere en gruppe tilskuere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også ønsker at blive klogere. Det er din opgave at få publikummet på plads. Men med Eventzonen finder du med sikkerhed en perlerække af foredragsholdere, som dækker et stort sortiment af spændende temaer.

En af landets store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen , kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været idegrundlaget med portalen fra begyndelsen, og det så personer, som søger efter den ideelle underholdning og musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal lede ét sted, uden det medfører ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle mulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen for at booke dygtige entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra børnetrylleri til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Derudover har vi et udvalg af bands indenfor rigtig mange kategorier, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end bare en portal, hvor kunstnere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog med inspiration til alt indenfor fester og events. I tillæg er der også et community på Facebook, som hele tiden stiger, hvor brugerne følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger foredragsholdere tæt på Padborg med foredrag om journalistik eller du selv er foredragsholder, så vælg Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...