Book foredragsholder tæt på Roskilde med foredrag om journalistik her

Jesper Sørensen

I 2015 gik Carl Holst pludselig fra at være konge af Region Syddanmark til at være forsvarsminister, men han gik af efter 93 dage. En lavine af dår...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 4.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer gode foredragsholdere er, at de griber deres publikum med deres spændende fortællinger. Historien er det foredrag, der afholdes, og skal I bruge en interessant foredragsholder, så finder I næppe et mere omfattende katalog at vælge ud fra, end det I finder her på Eventzonen. I Danmark er vi i dag en af landets største tjenester, hvad angår underholdning og musik – og tillige også foredrag. Når du anvender vores tjeneste, så vil du opleve, at det er utrolig let at få kontakt med de foredragsholdere du synes er interessante, og booking aftales så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Det er desuden her, I fastlægger forholdene omkring foredraget: Fx hvad det mere præcist skal indeholde. Efter alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste fase at komme i gang med at gøre reklame for foredraget, så du kan være sikker på, der tropper masser af tilskuere op på selve dagen. Og gerne et publikum, som vil synes at emnet eller emnerne for foredraget er interessant og berigende. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en fængslende foredragsholder, som er i stand til at få sine tilhørere med, samt tilhørere, som har lyst til at være med og blive bedre til at forstå det givne emne. Det er op til dig at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med sikkerhed en perlerække af foredragsholdere, som kan afholde foredrag om mange forskellige forskellige emner.

Leder du efter en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen stedet, kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været idegrundlaget med denne portal fra begyndelsen, og det således at personer, som søger efter ideel musik og underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i yderligere gebyrer til administration m.v.. Eventzonen er bookingportalen, der samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra cirkusartister og -klovne til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor alle relevante kategorier, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen.dk, og han har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er mere end bare et samlingspunkt, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget både YouTube og en blog med ideer til alt indenfor fester og events. I tillæg er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere nær Roskilde med foredrag om journalistik, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...