Book foredragsholder nær Rungsted Kyst med foredrag om journalistik her


Jesper Sørensen

I 2015 gik Carl Holst pludselig fra at være konge af Region Syddanmark til at være forsvarsminister, men han gik af efter 93 dage. En lavine af dår...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Jesper Sørensen

I 2015 gik Carl Holst pludselig fra at være konge af Region Syddanmark til at være forsvarsminister, men han gik af efter 93 dage. En lavine af dår...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for stærke foredragsholdere er, at de griber deres publikum med deres medrivende historier. Foredraget er det samme som den medrivende fortælling, og er I på jagt efter en dygtig foredragsholder, så finder I sikkert ikke et mere omfattende udvalg at vælge imellem, end det der ses her på Eventzonen. Eventzonen er én af landets største tjenester til booking: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Når du bruger vores tjeneste, så vil du opdage, at det er ganske let at komme i kontakt med de foredragsholdere du finder spændende, og du og foredragsholderen aftaler så reservationen. Det emne eller de temaer som foredraget skal omfatte, det bliver også aftalt her. Når du har foredragsholderen booket og indholdet på plads, så kan du begynde at reklamere for eventet, så du ved, der tropper et talstærkt publikum op. En gruppe tilskuere, som synes, at foredraget drejer sig om noget spændende. Den bedste vej til at et foredragsarrangement bliver en succes er at finde frem til en vidende og karismatisk foredragsholder, en som evner at få publikum engageret, og endvidere en flok tilskuere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også vil blive klogere. Hos Eventzonen kommer du sikkert fra start, for med den rette foredragsholder, bliver det meget nemmere bagefter at klare den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som dækker et stort sortiment af spændende temaer.

Leder du efter en af Danmarks største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, hvor man kan finde alle væsentlige former for underholdning til events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for private, gamle som unge.

Portalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere således at danskere, som er på jagt efter perfekt musik & underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor alle mulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Det store sortiment strækker sig fra serveringsteater til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. I tillæg har Eventzonen et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være en portal mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet både YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration til den næste event eller fest. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt inden en event at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Senere giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få video på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Vil du herefter ikke have en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere nær Rungsted Kyst med foredrag om journalistik, så vælg Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...