Book foredragsholder nær Skibby med foredrag om journalistik her

Der er desværre ingen kunstnere under Book foredragsholder nær Skibby med foredrag om journalistik her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Det kendetegnende for gode foredragsholdere er, at de griber deres publikum med deres medrivende historier. Historien er det foredrag, der afholdes, og skal I finde en spændende foredragsholder, så finder du sikkert ikke et større udbud, end tilfældet er her på Eventzonen.dk. I Danmark er vi blevet en af landets mest omfattende portaler, når det gælder underholdning og musik – og tillige også foredrag. Du tager let kontakt til foredragsholdere gennem vores portal, og betingelserne for et samarbejde, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du vælger at booke. Ligeledes er det her, I aftaler, hvad foredraget skal handle om – og alle de øvrige detaljer omkring eventet. Efter du har foredragsholderen booket og emnet på plads, så kan du begynde at reklamere for begivenheden, så du ved, der tropper et talstærkt publikum op. Og helst et publikum, som vil synes at emnet eller emnerne for foredraget er spændende og berigende. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en fængslende foredragsholder, som kan få sine tilhørere med, samt selvfølgelig et publikum, som kommer med et ønske om at blive mere vidende og underholdt. Hvem står for, at publikummet kommer på plads? Ja, det er din opgave. Men via Eventzonen får du let adgang til en masse foredragsholdere, som kan komme omkring en bred palette af temaer.

Eventzonen er en bookingportal, der er en af landets største og mest spændende, for alt det der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for firmaer, unge som gamle.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med portalen fra begyndelsen, og det således at folk, der er på jagt efter ideel musik & underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det resulterer i ekstra gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler mulighederne. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra børneunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af musikere indenfor mange interessante genrer, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag Eventzonen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning, og Eventzonen er mere end et samlingspunkt, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet både YouTube og en blog med ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Derudover er der også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så har du også god mulighed for forinden at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige profilside. Har du videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du leder efter foredragsholdere i nærheden af Skibby med foredrag om journalistik eller du selv er foredragsholder, så vælg Eventzonen. Det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...