Find foredragsholder nær Slagelse med foredrag om journalistik her

Der er desværre ingen kunstnere under Find foredragsholder nær Slagelse med foredrag om journalistik her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En dygtig foredragsholder fastholder sine tilskuere med en medrivende fortælling. Foredraget er det samme som den spændende historie, og er I på udkig efter en dygtig foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen.dk i en klasse for sig selv. I Danmark er vi blevet en af landets mest omfattende tjenester, hvad angår underholdning og musik – og tillige også foredrag. Når du anvender vores portal, så vil du opleve, at det er ganske let at komme i kontakt med de foredragsholdere du finder spændende, og vilkårene for et arrangement, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du vælger at booke. Det er desuden her, I aftaler detaljerne for foredraget: Fx hvad det mere nøjagtigt skal handle om. Efter alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste fase at komme i gang med at gøre reklame for foredraget, så du med sikkerhed ved, der dukker masser af tilskuere op på selve dagen. Et publikum, som er interesseret i foredragets tema. Hvad fordrer en vellykket foredragsaften så? Ja, der skal en karismatisk foredragsholder til, som forstår, hvordan han fængsler sine tilhørere, og tilskuere, som ønsker at deltage og blive mere vidende om det givne emne. At få fat i et passende antal tilskuere er en vigtig opgave, men via Eventzonen.dk, får du hjælp til at komme godt fra start med valget af den rette foredragsholder, som kan dække en bred palette af emner.

Eventzonen hører til blandt Danmarks mest spændende og største bookingportaler, for alt hvad der sker indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Idegrundlaget for portalen har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så danskere der søger helstøbt underholdning & musik ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor mulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke underholdende entertainere hos os.

Det store udvalg dækker fra konferencierer til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af bands og musikere indenfor alle interessante kategorier, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen være mere end blot samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog med gode ideer til alt indenfor fester og events. Der er desuden også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er der også mulighed for inden en fest at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter foredragsholdere i nærheden af Slagelse med foredrag om journalistik eller du er foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...