Book foredragsholder i nærheden af Søborg med foredrag om journalistik her

Jesper Sørensen

I 2015 gik Carl Holst pludselig fra at være konge af Region Syddanmark til at være forsvarsminister, men han gik af efter 93 dage. En lavine af dår...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 4.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En god og medrivende fortælling gør, at en dygtig foredragsholder for alvor kan fastholde tilskuernes interesse. Denne historie er lig med foredraget, og leder I efter en interessevækkende foredragsholder, så finder du nok ikke et større udbud, end tilfældet er her på Eventzonen.dk. Når det handler om at booke underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi i dag en af de største portaler i Danmark. Det er helt enkelt at få kontakt til relevante foredragsholdere via Eventzonen.dk, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om bookingen. Det er endvidere her, I kan lægge jer fast på emnet for foredraget og andre øvrige omstændigheder for arrangementet. Herefter skal du blot have gjort menneskene omkring dig opmærksomme på foredraget, så der møder et talrigt publikum op, når det skal løbe af stablen. Og gerne at tilhørerne består af mennesker, som synes at foredragets emne er interessant. Hvad kræver en succesfuld foredragsaften så? Jo, der skal en karismatisk foredragsholder til, som ved, hvordan han engagerer sit publikum, samt tilhørere, som har lyst til at være med og blive klogere på det givne emne. Det er op til dig at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen finder du med sikkerhed en række foredragsholdere, som kan dække mange vidt forskellige emner.

Eventzonen.dk er en portal til booking, som hører til blandt Danmarks største og mest interessante, hvor man finder alle væsentlige genrer indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for private, børn som voksne.

Idegrundlaget for bookingportalen har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere så danskere på jagt efter den perfekte underholdning og musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking fører til ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet en portal der samler mulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker dygtige entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra close-up trylleri til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har i tillæg et stort udvalg af musikere indenfor alle genrer, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er mere end et samlingspunkt, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Desuden er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så har du også mulighed for på forhånd at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og ønsker du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du søger foredragsholdere i nærheden af Søborg med foredrag om journalistik eller du selv er foredragsholder, så vælg Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...