Find foredragsholder i nærheden af Sommersted med foredrag om journalistik her

Der er desværre ingen kunstnere under Find foredragsholder i nærheden af Sommersted med foredrag om journalistik her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Det, der karakteriserer stærke foredragsholdere er, at de fanger deres publikum med deres spændende historier. Man erfarer tit, at det i virkeligheden er historien, der er selve foredraget, og hvis I leder efter spændende foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen.dk helt i top. Eventzonen er en af Danmarks mest omfangsrige portaler, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Det er aldeles nemt for dig at tage kontakt til foredragsholdere via portalen, og betingelserne for et samarbejde, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du ender med at reservere. Det er endvidere her, I kan aftale emnet for foredraget og andre relevante detaljer om arrangementet. Når du har foredragsholderen reserveret og emnet på plads, så kan du begynde at promovere begivenheden, så du ved, der dukker et talrigt publikum op. En gruppe tilhørere, som synes at foredragets tema interessant. En spændende og levende foredragsholder der evner at involvere tilhørerne, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og naturligvis et publikum, som kommer med et ønske om at blive klogere og underholdt. At få hold på et passende antal tilhørere er en vigtig opgave, men gennem Eventzonen.dk, får du hjælp til at komme godt fra start med valget af den helt rigtige foredragsholder, som kan komme omkring en bred vifte af temaer.

Eventzonen er blandt Danmarks mest spændende og største portaler til booking, hvor du kan finde alle relevante former for underholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været idegrundlaget med portalen lige fra starten, og det så personer, som er på jagt efter den perfekte musik og underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun har brug for at lede ét sted, vel at mærke uden at de kommer til at betale yderligere bookingomkostninger eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet bookingportalen der samler valgmulighederne. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage og booker vores dygtige entertainere.

Det store sortiment dækker fra klovne til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af musikere indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end blot samlingspunktet, hvor kunder og entertainere kan opnå kontakt. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er derudover et stigende antal brugere på Facebook, hvor folk følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er væk, så er det muligt inden en fest at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere tæt på Sommersted med foredrag om journalistik eller du selv er foredragsholder, skal du vælge Eventzonen. Det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...