Find foredragsholder i nærheden af Tarm med foredrag om journalistik her


Jesper Sørensen

I 2015 gik Carl Holst pludselig fra at være konge af Region Syddanmark til at være forsvarsminister, men han gik af efter 93 dage. En lavine af dår...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fanger sine tilskuere med en medrivende fortælling. Historien er det foredrag, der afholdes, og skal I finde en interessant foredragsholder, så er det sikkert umuligt at finde frem til et mere bredt udvalg end her hos Eventzonen.dk. Når det handler om at finde underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi netop en af de største tjenester på det danske marked. Du tager let kontakt til foredragsholdere gennem vores tjeneste, og herefter aftaler du og foredragsholderen så indbyrdes bookingen. Det er endvidere her, I kan aftale emnet for foredraget og andre øvrige omstændigheder for begivenheden. Efterfølgende skal du blot promovere det spændende foredrag, så der er et talstærkt fremmøde på plads på dagen. Og helst et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er spændende og berigende. En spændende og levende foredragsholder der formår at involvere publikum, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og naturligvis et publikum, som brænder for at blive mere vidende og underholdt. At få fat i tilhørerne er op til dig, men via Eventzonen.dk får du helt sikkert tilgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan komme omkring en masse helt forskellige emner.

Eventzonen er blandt Danmarks mest interessante og største portaler til booking, hvor man finder alle betydelige typer kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været ideén med denne portal lige fra begyndelsen, og det så danskere, som søger efter den perfekte underholdning & musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun behøver at søge ét sted, vel at mærke uden at de behøver betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor alle valgmulighederne samles. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke underholdende entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra voksentrylleri til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af musikere indenfor mange interessante genrer, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være portalen mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har desuden et stigende antal af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så har man også gode muligheder for forinden at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere i nærheden af Tarm med foredrag om journalistik eller du selv er en foredragsholder, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...