Find foredragsholder nær Ullerslev med foredrag om journalistik her

Erik Nielsen

Erik Nielsen har været sportsjournalist i 25 år og arbejder som radiovært på Danmarks Radio. Han har kommenteret sport på P3 i små 20 år. På Fyn er...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for gode foredragsholdere er, at de griber deres tilskuere med deres spændende fortællinger. Denne historie er det samme som foredraget, og er I på udkig efter en spændende foredragsholder, så er det sikkert ikke muligt at finde frem til et mere righoldigt udvalg end her på Eventzonen. Eventzonen er en af landets mest omfangsrige tjenester, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Du tager nemt kontakt til foredragsholdere via vores tjeneste, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om reservationen. Her aftaler I også det tema eller de emner, som foredraget skal handle om. Efterfølgende skal du bare gøre reklame for det spændende foredrag, så der er et talstærkt publikum på plads til foredraget. En gruppe tilhørere, som finder foredragets tema interessant. En spændende og tilstedeværende foredragsholder der evner at involvere publikum, det er nogle af finesserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og publikum, som ønsker at deltage og blive mere vidende om det pågældende tema. Det er op til dig at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen finder du med garanti en perlerække af foredragsholdere, som kan dække en masse helt forskellige temaer.

En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Formålet med portalen har været at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så folk der er på jagt efter fuldendt underholdning & musik kan lede efter det de søger ét og samme sted og uden at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod en portal der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra stand-up komikere til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen er meget mere end portalen, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget en blog med inspiration og ideer til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. I tillæg er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du video på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere i nærheden af Ullerslev med foredrag om journalistik, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...