Find foredragsholder nær Vojens med foredrag om journalistik her

Der er desværre ingen kunstnere under Find foredragsholder nær Vojens med foredrag om journalistik her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Den gode foredragsholder evner at fange sine tilskuere, og gør det ofte med en medrivende historie. Denne historie er det foredrag, der holdes, og hvis I skal bruge en interessant foredragsholder, så er det højst sandsynligt umuligt at finde frem til et mere bredt katalog end her hos Eventzonen.dk. I Danmark er vi blevet en af landets mest omfattende tjenester, når det gælder underholdning og musik – og netop også foredrag. Det er ganske nemt for dig at kontakte foredragsholdere via portalen, og vilkårene for et arrangement, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du vælger at reservere. Her aftaler I også det emne eller de temaer, som foredraget skal handle om. Efter alt er i orden med foredragsholderen, så er næste skridt at komme i gang med at promovere foredraget, så du kan være sikker på, der dukker masser af tilskuere op på selve dagen. Og helst et publikum, som vil synes at emnet eller emnerne for foredraget er spændende og inspirerende. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en fængslende foredragsholder, som er i stand til at få sit publikum med, og publikum, som ønsker at deltage og blive mere oplyst om det givne emne. Hos Eventzonen kommer du sikkert fra start, for med den rette foredragsholder, bliver det langt nemmere bagefter at klare den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kan afholde foredrag om en bred vifte af forskellige emner.

Søger du en af landets største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen stedet, kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været idegrundlaget med denne portal fra begyndelsen, og det så danskere på jagt efter den fuldendte underholdning og musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det resulterer i ekstra gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler mulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har derudover et stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen, og han har masser af erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet en blog med inspiration og gode ideer til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så har du også mulighed for forinden at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du video på din profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere tæt på Vojens med foredrag om journalistik, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...