Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Julie Krogsbøll

Prisniveau

Kr. 2.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

Fra 1 sang til 90 minutters underholdning

Profil

Julie Krogsbøll er professionel sangerinde med over 10 års live erfaring fra alt fra store scener til intime små spillesteder. Hendes speciale er nærværende musikoplevelser som får publikum til at glemme tid og sted.

Læs mere...

Mere om Julie Krogsbøll

Julie, som er født på Fyn og boende i København, spænder bredt mellem mange forskellige genrer og er blandt andet med i Jazzkollektivet, men kan også ses på den danske og nordiske folk- og countryscene i mange forskellige konstellationer. Fælles for hendes forskellige projekter er hendes evne til at lave en nærværende performance på scenen. Udover at være sangerinde er hun også violinist og kan tit ses multitaske på scenen.
Julie er uddannet på MGK, både som violinist og også som rytmisk sangerinde. Til dagligt spiller Julie blandt andet i Bluegrass Breakout. Julie føler sig godt tilpas på en scene da hun ydermere er komiker og blandt andet kan opleves som vært på Kanal 5 i programmet ”Ud At Køre Med De Skøre”.
Julie optræder både som solo sangerinde men også med pianist.
Julie tager i mod forespørgsler på sange og formår at tilpasse dem til det enkelte arrangement og til kundens ønsker.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Julie Krogsbøll: 5,0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Så dygtig og så flot stemme

Så dygtig og så flot stemme, Julie er så dejlig nem at snakke med og hun var med til at skabe et minde for livet med sin helt fantastiske stemme og person. Hun gjorde min søsters samle/sang til noget Helt særligt i kirken. Det bliver en sang vi aldrig glemmer. Hun rørte alle med sin stemme.

Anmeldt af Michelle Mortensen d. 5. april 2019
5
1
5

Festens højdepunkt

Min søster og jeg bookede med meget kort varsel Julie og Frederik til at optræde med tre numre til vores stedfars 80-års fødselsdag. De tryllebandt mildest talt hele selskabet med deres fantastiske nærvær og kæmpe talent, og gav oven i købet to smukke og jazzede ekstranumre til VILD begejstring for publikum. Samtlige gæster var enige om, at det musikalske indslag havde været aftenens absolutte højdepunkt, og jeg kan kun give dem ret. Julie og Frederik er ikke bare dygtige musikere, de er også yderst professionelle, fleksible og meget, meget behagelige og søde mennesker. Jeg har afgjort tænkt mig at booke dem igen! Bedste oplevelse længe <3

Anmeldt af Julie Schrøder Kristensen d. 4. december 2018

Kontakt Julie Krogsbøll

Kontakt Julie Krogsbøll via formularen her, så vil Julie Krogsbøll vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Thinking Out Loud
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/1318/thinking_out_loud.mp3
  2. 00:00 Overgir mig Langsomt
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/1319/overgir__mig_langsomt.mp3
  3. 00:00 The Nearness of You
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/1320/nearness_of_you_ver_2.mp3