Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Kansas City Stompers m/ Rikke Mølgaard

Prisniveau

Kr. 14.000 - 17.500

Hjemby

Områder

Varighed

Aftales

Profil

Kansas City Stompers, bestående af nogle af Danmarks bedste professionelle musikere, er still going strong med 300 jobs om året.

Velegnet til eksklusive arrangementer for det modne publikum.

Kontakt os meget gerne for en uforpligtende snak om dit arrangement.

Læs mere...

Mere om Kansas City Stompers m/ Rikke Mølgaard

Kansas og solisterne
Kansas City Stompers har altid haft et godt samarbejde med forskellige solister, fx Gitte Hænning, Sanne Salomonsen og mange andre kendte vokalsolister. Vi har fortsat top-solister med på scenerne uden det koster en bondegård!
Gunhild Carling, svensk multiinstrumentalist og sangerinde, har spillet med orkestret mange gange i mere end 25 år. KCS har indspillet over 40 LP/CD’er, og hør Gunhild, fx på vores CD fra 2009, indspillet i Vordingborg Jazzklub, ”Live Jamsession”. (Music Mecca CD5067-2). Her er Gunhild Carling gennemgående solist.
Sangerinden Rikke Mølgaard har været sangerinde med KCS siden 1999 – måske landets bedste jazzstemme! Rikke kommer oprindeligt fra pop og rockmusikken, bl.a. sammen med Big Fat Snake, Johnny Madsen og Johnny Logan, men sang også jazz med Bobo Moreno, Tivolis Big Band, blev Årets Kunstner i Århus for få år siden, afløste Jette Torp i Finn Nørbygårds shows, og kendes også fra Hit Med Sangen på DR. Har haft opgaver med Stig Rossen, og har også sunget i USA. Rikke Mølgaard har tit indspillet med Kansas City Stompers.
Nynne Lange Reddersen var sangerinde med KCS i 16 år og er nu tilbage. Nynne var solist i Tivoli i mange år, både på den store og den lille scene, og har også sunget i USA. Nynne er i det daglige præst i Hundige/Kildebrønde Sogn, men nu er der også tid til Kansas City Stompers igen! Nynne medvirker på flere CD’er med orkestret.
Sangerinden Ulla ”Sniff” Neumann er et kendt navn i Skandinavien med mange år på scenen, bl.a. med optræden sammen med sin far Ulrik Neumann og med sin bror Michael Neumann. Hun er vokset op med internationale ensembler som SweDanes, der udover Sniffs far også bestod af Svend Asmussen og Alice Babs. Derfor er det klart at der er meget musik i Sniff, der også har haft hovedroller i flere musicals og revyer. Sniff der er bosat i Sverige, har gennem årene optrådt med alle der står for musikalsk kvalitet.
Endelig tilbyder vi skuespilleren og sangeren Jesper Lohmann, der bl.a. medvirkede i de to opsætninger af Four Jacks- musicals, og han kan også give et bidrag til den danske jazzscene. Man føler sig henvist til Frank Sinatra, Sammy Davis jr. og Dean Martin når Jesper griber mikrofonen. Det er godt selskab!

Videoklip

Anmeldelser ( | af Kansas City Stompers m/ Rikke Mølgaard: 5.0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Super professionelle

De fem musikere, vi havde spillede alsidig, glad musik, der fik gæsterne på dansegulvet. Super stemning og meget professionelle.

Anmeldt af Lise d. 22. maj 2016
5
1
5

Musikken passede perfekt

Vi engagerede Kansas City Stompers til EVU’s europæiske kongres på Scandic Copenhagen med gallafest den 17. oktober. Til formålet havde I modtaget informationer om festdeltagerne sammensætning – et internationalt publikum med høj gennemsnitsalder og høj uddannelse, og fremmøde pænt klædt.
Jeg er sikker på, at kongresdeltagerne fik noget af en oplevelse, da den musik I leverede passede perfekt til begivenheden, fik stemningen op, og selv om der kun var omkring halvtreds damer, var dansegulvet alligevel sort hele tiden.
Efterfølgende har bestyrelsen modtaget mange tilkendegivelser for et perfekt arrangement af kongressen, og heri ligger implicit jeres bidrag, som også kunne genkendes på den gode stemning på sidste kongresdag, lørdag den 18.

Anmeldt af Ole W. Berg d. 7. december 2014

Kontakt Kansas City Stompers m/ Rikke Mølgaard

Kontakt Kansas City Stompers m/ Rikke Mølgaard via formularen her, så vil Kansas City Stompers m/ Rikke Mølgaard vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 You've Got A Friend
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0008/6948/KANSAS_CITY_STOMPERS___LIVE_INDOOR_2011.mp3
  2. 00:00 A Whiter Shade Of Pale
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/9117/KANSAS_CITY_STOMPERSA_Wider_Shade_Of_Pale_2014.mp3