Karen Palmelund

Prisniveau

Kr. 3.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

ca. 30-45 minutter

Profil

Har i lyst til at få et kreativt indspark eller gå fra mit foredrag med et nyt gå på mod. Så kan jeg tilbyde et foredrag for erhvervsdrivende i detailhandlen. Jeg har selv en legetøjsbutik som åbnede for 2 år siden, som er en succes ved at have en god kundeservice og ved at være anderledes og det er det mit foredrag handler om.

Læs mere...

Mere om Karen Palmelund

Vores legetøjsbutik som min mand og jeg driver, er en butik som gør noget andet en hvad man normalt forventer af en butik. Jeg er uddannet pædagog og tager ud og optræder som klovn og vores butik er opkaldt efter hende. Jeg har været ude og holde foredrag for COWI og Skælskør Erhvervsliv, som begge steder giver udtryk for, at de bliver inspireret af mit foredrag, fordi min tankegang er meget anderledes i forhold til hvordan man driver en butik i dag.
Hvis du gerne vil vide mere så er du velkommen til at kontakte mig og lad os få en lille snak om hvad jeg kan byde ind med.

Kontakt Karen Palmelund

Kontakt Karen Palmelund via formularen her, så vil Karen Palmelund vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.