Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 timer

Kim Røge

Prisniveau

Kr. 2.000 - 6.500

Hjemby

Områder

Varighed

1 - 7 timer

Profil

Kim har optrådt med Stig Rossen, Peter Belli, og mange flere! Kim er uddannet indenfor musik og sang og har arbejdet på diverse scener i hele landet. Sideløbende hermed har Kim i mange år optrådt som festmusiker. Du kan derfor regne med en erfaren musiker og sanger, der leverer dinner og dansemusik af højeste karat, og som samtidig formår at afstemme musikken efter netop din fest!
(Du kan her på siden også finde duoen "Connected", som Kim er medlem af.)

Læs mere...

Mere om Kim Røge

Kim kan bookes på flere forskellige måder:
- Helaftensmusiker - dinner og dans. Typisk 7 timer. Pris kr. 6500,- til 7000,- inklusive kørsel. Tjek begge videoer.
- Dinner - Her spiller Kim dels instrumental musik på klaver. Dels synger han cirka halvdelen af tiden - altid i en lydstyrke, hvor dine gæster stadig kan tale sammen. Tjek video med navnet "Dinner". Pris kr. 4500,- inklusive kørsel for 4 timer. Herefter 1000 kr. i timen. (Kan typisk benyttes som del af en pakke, hvor I allerede har et band til dansen.)
- Indslag - Kim kan også bookes som et indslag i kirken, til festen eller andet. Det kan være indenfor musicalgenren eller et Elvis Presley medley. Men det kan også et nummer, som betyder noget helt specielt for jer. Pris kr. 2000,- ved eftermiddagsarrangement til bryllup i kirken. Pris kr. 3000,- til 3500,- ved aftenarrangement. Alle priser er inklusive kørsel.
INFO ANG. DINNER OG HELAFTENSARRANGEMENT:
Under middagen spiller og synger Kim evergreens af vidt forskellige kunstnere som The Beatles, Elton John, John Denver og Elvis over Frank Sinatra og Louis Armstrong til danske sangere og sangskrivere som Kim Larsen, Anne Linnet, Poul Krebs og Michael Falch.
Hvis der er selskabsange under middagen akkompagnerer Kim naturligvis også gerne til disse.
Under dansen spænder Repertoiret lige fra Rasmus Seebach, Robbie Williams og Thomas Helmig over Bamse, Kim Larsen og Poul Krebs til gran prix og John Mogensen. Kort sagt: Der skulle helst være noget for enhver smag, sådan at generationer på tværs kan mødes og feste - sammen!

Videoklip

Anmeldelser ( | af Kim Røge: 5,0 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

Vidunderlig musik

Kim spillede til vores bryllup d. 10.8.19 og gjorde simpelthen dagen fuldendt. Pianomusik til maden, og ind i mellem med sang, som han udførte til perfektion. Dansemusik helt i top med gamle klassikere samt ny musik fik danse gulvet til at svinge hofterne :) Kan klart anbefale Kim, ikke sidste gang vi bruger ham.

Anmeldt af Kenneth Pilegaard d. 13. august 2019
5
1
5

Smukt

Med sangen stormfuld af Lis Sørensen sunget til min kærestes bisættelse gjorde Kim det til en smuk bisættelse

Anmeldt af Vini d. 12. maj 2019

Kontakt Kim Røge

Kontakt Kim Røge via formularen her, så vil Kim Røge vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Dansemusik!
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/2539/FESTMUSIK_-_Medley.mp3
  2. 00:00 Musical - indslag til festen! Bookes ...
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/5283/MUSICAL_HIGHLIGHTS_-_Medley.mp3
  3. 00:00 Elvis Presley - indslag til festen! B...
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/5284/ELVIS_PRESLEY_-_Medley.mp3