Book klassisk musik nær Augustenborg her

Ellen Tang Trio

Lad populære klassiske temaer skabe en unik stemning til dit arrangement eller din fest.

Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cel...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet, hvor du kan finde alle betydelige genrer indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som private, unge som gamle.

Formålet med denne bookingportal har hele tiden været at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle betydelige kategorier så personer, som søger efter den fuldendte underholdning & musik, kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden, at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod en portal hvor valgmulighederne samles. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra serveringsteater til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen har tillige et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange interessante kategorier, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag bookingportalen, og han har masser af kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet en blog, hvor man kan finde inspiration til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har i tillæg et stigende antal af folk, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er sparet, så har du også god mulighed for i god tid at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event. Ønsker du derefter ikke at have betalingsprofilen, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter musikere, som leverer klassisk musik tæt på Augustenborg eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen. Det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.