Book klassisk musik nær Ballerup her

5.0

Bagsværd Basunkor

5 dygtige unge basunister spiller alt fra salmer til pop, jazz og danske sange.

Kategori
Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Adam Stadnicki

Konservatorie uddannet klassisk cellist og underviser.

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lukas Solo

Solo guitarist. Jazz, pop, fingerstyle, klassisk.
Musik til bryllup, dåb, konfirmation, firmafest, reception og kirke.
Bryllupsmusik, jazzmusiker.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

SANGAKKOMPAGNATØR.

HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk med alt, hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som virksomheder, gamle som unge.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været idéen med denne portal fra begyndelsen, og det således, at danskere, der er på jagt efter god musik & underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét sted og det uden, at det medfører ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen er ikke bookingbureauet men den portal, der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke underholdende kunstnere hos os.

Vores udvalg dækker fra close-up trylleri til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har i tillæg et udvalg af bands indenfor alle genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen er mere end et samlingspunkt, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget en blog, hvor man kan finde inspiration til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event. Vil du herefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du selv er artist eller du er på jagt efter musikere, som leverer klassisk musik tæt på Ballerup, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.