Book klassisk musik tæt på Brædstrup her

Wilhelm Skjerk (Pianist)

Mangler du en pianist til at sætte den helt rette stemning til dit næste arrangement? Så er jeg måske den rette. Med afsæt i nordisk, melodiøs jazz...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Ellen Tang Trio

Lad populære klassiske temaer skabe en unik stemning til dit arrangement eller din fest.

Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cel...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lukas Solo

***Jeg spiller alle kendte julesange til julefrokoster***
Solo guitarist. Jazz, pop, fingerstyle, klassisk.
Musik til bryllup, dåb, konfirmat...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

SANGAKKOMPAGNATØR.

HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt Danmarks mest spændende og største portaler med kort sagt alle typer underholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som privatpersoner, voksne som børn.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med portalen fra starten, og det , så personer, som er på jagt efter den ideelle musik og underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden det fører til yderligere omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau men den portal, der samler alle mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker vores underholdende kunstnere.

Vores store sortiment strækker sig fra ballonklovne til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end blot et samlingspunkt, hvor entertainere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også indbygget en blog med gode ideer til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. I tillæg er der også et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og overvejer du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Dernæst får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event eller fest. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du søger musikere, der leverer klassisk musik tæt på Brædstrup eller du er en artist, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.