Book klassisk musik nær Esbjerg her

Ellen Tang Trio

Lad populære klassiske temaer skabe en unik stemning til dit arrangement eller din fest.

Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cel...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt landets største og mest interessante portaler, hvor man finder alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som privatpersoner, unge som gamle.

Formålet med denne bookingportal har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere således, at personer, der søger efter fuldendt underholdning & musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden det medfører ekstra omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke bookingbureauet men i stedet bookingportalen, der samler mulighederne. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen og booker vores underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra ballonklovne til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har Eventzonen.dk et stort udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end bare en portal, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden et voksende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at kunstneren bookes direkte, når du booker via vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så har du også muligheder for inden en event eller fest at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige profilside. Hvis du vælger at få video på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du leder efter musikere, som leverer klassisk musik nær Esbjerg eller du er artist, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.