Book klassisk musik nær Eskilstrup her

5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Amber trio

Voice, Cello & Piano Trio

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Kategori:
Musik > Ældreunderholdning
Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Bagsværd Basunkor

5 dygtige unge basunister spiller alt fra salmer til pop, jazz og danske sange.

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lukas Solo

Solo guitarist. Jazz, pop, fingerstyle, klassisk.
Musik til bryllup, dåb, konfirmation, firmafest, reception og kirke.
Bryllupsmusik, jazzmusiker.

Kategori:
Musik > Solomusikere > Guitarister
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk med kort sagt alle typer underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som private, unge som gamle.

Idéen bag denne portal er at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere , så personer, der søger efter den fuldendte musik & underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden, at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau men i stedet den bookingportal, der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget strækker sig fra cirkusartister til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. I tillæg har Eventzonen.dk et stort udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af alle slags underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen er meget mere end bare samlingspunktet, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan få ideer og inspiration til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har i tillæg et voksende antal af personer, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er der også muligheder for forinden at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter musikere, der tilbyder klassisk musik i nærheden af Eskilstrup eller du selv er en kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.